Koristelhevä

Kesän fiilistelyä ja juttua siementilauksista | Podcast #19

Vinkki: Mobiililaitteessa paina soittimen Listen in browser nappia kuunnellaksesi podcastin suoraan siirtymättä Soundcloudiin.

Mikään ei ole parempaa kevään odotusta kuin siementilaukset, ensimmäiset kylvökset ja mullasta esiin nousevat pienet vihreät piipat. Katin kanssa pääsimme uusimmassa podcastissa fiilistelemään kevään odotusta ja pohtimaan siementilausten saloja. Siementilauksia voi tehdä omalle parvekkeelle tai puutarhaan. On monia tapoja kasvattaa erilaisia kasveja nauttia niiden kasvusta, kauneudesta ja sadosta.

Siemenpakkaukset ovat kuin pieniä taikapusseja, joiden sisällä piilee unelma kesän odotuksesta. Tällä kertaa testaamme myös pienimuotoista kyselytuntia tuolla meidän Facebook-sivujen puolella, joten osallistu sinäkin keskusteluun.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesän fiilistelyä ja juttua siementilauksista | Podcast #19”

  1. Hei,milloin teette jutun kelloköynnöksestä? Itse tykkään tästä suunnattomasti mutta ikinä en ole saanut köynnöstä siemenestä kasvamaan 🙁

    Vastaa
    • Pitääpä ottaa aihelistalle. Kelloköynnöksen idätykseen voi auttaa se, että suuria siemeniä liottaa muutaman tunnin ennen kylvämistä. Siemeniä ei myöskään kannata laittaa liian syvälle multaan. Muutaman millin multakerros riittää siemenen päälle.

      Vastaa

Jätä kommentti

Tutustu myös:

Jaa tämä artikkeli