Oksa koristekuva

Nostoja kirjoittajien blogeista

100% outdoor, Hernepensaskujanne, Kanelia ja kardemummaa sekä Kukkala tarjoavat blogeissaan laadukasta sisältöä monen vuoden kokemuksella. Versoilevan sivuston bloginostot ovat tiivistelmiä alkuperäisistä postauksista, ja pääset siirtymään blogeihin nostossa olevan linkin kautta.

inkivääri
kukkala
Sanna Rasku

Lämmin inkiväärijuoma

Inkivääristä ja sen terveysvaikutuksista puhutaan paljon. Teen usein lämmintä inkiväärijuomaa, josta juttua nyt blogissa. Kuvat: Katri Haavisto    

Lue lisää »
Hernepensaskujanne
Johanna Rintanen

Taimi on täällä!

Johanna Vireahon ja Hanna Marttisen uunituore Taimi -kirja on hienostunut teos siemenistä, esikasvattamisesta, taimista ja niiden kasvattamisesta. Blogissa maistiaisia kirjasta.

Lue lisää »
kesähuoneessa
Kanelia ja kardemummaa
Maria Kesänen

Kevätfiilistä kesähuoneessa

Kesähuoneessa on jo aistittavissa ihanaa kevätfiilistä. Aurinko lämmittää pienen tilan nopeasti ja saa kaiken näyttämään valoisalta ja raikkaalta. Lisää kesähuonefiilistelyä Kanelia ja kardemummaa -blogissa.

Lue lisää »
syötävät_kukat_versoileva
100% outdoor
Kati Jukarainen

Herkuttele kukilla

Kukkia voi käyttää monipuolisesti koristeluun. Pöytä kaunistukseksi voi leikata lähes mitä vain. Kakkujen päälle valitaan syötäviä kukkia. Meillä kasvaa tänäkin vuonna ruusuja, verenpisaroita, orvokkeja ja

Lue lisää »
samettikukka strawberry blonde
Kanelia ja kardemummaa
Maria Kesänen

Ja voittajat ovat…

Keväisen siemenarvonnan voittajat on nyt arvottu ja löydät ne Kanelia ja kardemummaa -blogista. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajille!

Lue lisää »
100% outdoor
Kati Jukarainen

Tulppaanitykitystä

Blogissa kuvia viime kevään tulppaaniloistosta. Hiljalleen keväinen sipulikukkainnostus on levinnyt kaikkialle pihaan. Sadat kukat puhkeavat (toivottavasti) tänäkin keväänä kukkaan. Juuri nyt ei tunnu siltä, kun

Lue lisää »
siemenarvonta
Kanelia ja kardemummaa
Maria Kesänen

Arvontamuistutus!

Vielä ehtii osallistua ihanaan keväiseen siemenarvontaan. Löydät arvonnan Kanelia ja kardemummaa -blogista, tästä linkistä.

Lue lisää »