Koristelhevä

Kirppislöytöjä – mun top3 | Podcast #14

Vinkki: Mobiililaitteessa paina soittimen Listen in browser nappia kuunnellaksesi podcastin suoraan siirtymättä Soundcloudiin.

kirppislöydöt_versoileva

Kirpputorit ovat tulleet jäädäkseen. Ne ovat vuosien saatossa laajenneet viikonlopun markkinapaikoista suuriin halleihin, siisteihin itsepalvelukirppiksiin sekä suosittuihin facebook-kirppareihin. Kierrättäminen on tehty kivaksi, ja löytöjä on helppo tehdä. Kati ja Johanna juttelevat podcastissa omista kirppistavoistaan ja ennen kaikkea löydöistään. Mitä kaikkea voi löytää 15 eurolla.

Kirppislöydöt
70-80-luvun taitteen englantilainen peltitarjotin sopii mainiosti pieneen tarjoiluun.

Johanna lähti liikkeelle 15 yhteisbudjetilla ja teki täsmäiskun Salon Seconhand Marketiin. Mukaan tarttui hauska kukkatarjotin ja Högbacka Keramikin maljakko. Löytöjen jälkeen jäi vielä rahaakin.

Kirppislöydöt
Englantilainen kukkatarjotin löytyi Salon Secondhand Marketista 2€ hinnalla
Kirppislöydöt
Sipoolaisen Högbacka Keramikin keraaminen maljakko maksoi 4€ Salon Secondhand Marketissa

Kati on kokenut kirppishaukka, joka seuraa facebook-kirppiksiä ja kiertelee etsimässä löytöjä myös paikan päällä. Huonekaluja hän ostaa harkiten. Haasteeseen Kati lähti jo vanhoilla löydöillä, joista jokainen on maksanut korkeintaan 15 euroa. Edullisia designlasilöytöjä Kati ei voi vastustaa. Hän pitää erityisesti Riihimäen lasin maljakoista. Sininen maljakko maksoi 15 euroa. Ruskean sävyinen kannu on yksi Kati lempilöydöistä. Maljakon malli ja suunnittelija on toistaiseksi vielä mysteeri. Yksi uusimmista löydöistä ovat painavat kynttilänjalat. Pari messinkisiä kynttilänjalkoja pysyi haasteen budjetissa.

riihimäen_lasi_versoileva
Dedignlasia voi löytää kirpputoreiltakin. Sininen maljakko on Tamara Aladinin suunnittelema. Maljakko maksoi 15 euroa. Ruskea lasimaljakko maksoi 9 euroa. Molemmat löytyivät Klaukkalan Viirin kirpputorilta
messinkininen_kynttilänjalka_vesoileva
Kynttilänjalka ja sen pari ovat tuore löytö Facebook-kirpparilta.

 

 

Jätä kommentti

Tutustu myös:

Jaa tämä artikkeli