Koristelhevä

Kranssiasioita | Podcast #16

Vinkki: Mobiililaitteessa paina soittimen Listen in browser nappia kuunnellaksesi podcastin suoraan siirtymättä Soundcloudiin.


Kranssit ovat tämän hetken kuuma juttu! Syksy, talvi ja joulu ovat kranssien kulta-aikaa. Niistä saa tehtyä hyvin monen näköisiä riippuen käytetyistä materiaaleista ja kranssityylistä. Versoilevan podcastissa Kati ja Sanna juttelevat kaiken maailman kranssiasioita. Mikä kransseissa oikein viehättää? Millaisia materiaaleja on kiva käyttää? Minkä mallisia kranssit voivat olla? Ja minkämoisiin pohjiin niitä tehdään? Tämän hetken hotit materiaalit ovat mm. eukalyptus, erilaiset heinät, kuivakukat ja villiparsa.

Kranssipohjana tässä on käytetty pesulan henkaria.

Pesulan henkari kranssipohjana

Tämän artikkelin kuvissa olevassa kranssissa on käytetty materiaaleina erilaisia vihreitä havuja, eukalyptusta ja villiparsaa. Koko materiaalilista löytyy alempaa. Tällä hetkellä kranssimaailmassa ovat vallalla epäsymmetriset kranssit, mutta tämä kranssi on kierretty materiaaleilla kokonaan. Pohjana on käytetty pesulan henkaria. Kierrätystä siis parhaimmillaan!


Tämän kranssin materiaalit:

– eukalyptus x 2
– kielopuu
– orjanlaakeri
– sypressi
– villiparsa

Tämän artikkelin kaikki kranssimateriaalit ovat Huiskulasta. Siitä kiitos!

Kranssit sopivat niin ulko-oveen, mutta myös sisälle sisustukseen.

Tämä kranssi ilmestyi Versoilevan Instagramin joulukalenterin luukusta numero 4., missä se arvotaan huomenna 5.12.

Jätä kommentti

Tutustu myös:

Jaa tämä artikkeli