Versoileva

Versoileva on 2018 perustettu itsenäisten puutarhabloggaajien yhteisö. Pitkän linjan bloggaajat ovat saavuttaneet laajan ja uskollisen lukijakunnan. Versoileva on monikanavainen sisällöntuottaja, joka on jatkuvassa dialogissa kohdeyleisönsä kanssa, oli kyseessä sitten sosiaalinen media tai tapahtuma.

Versoilevaa pyörittävät Johanna Rintanen, Kati Jukarainen, Maria Kesänen ja Sanna Rasku. Versoileva tuottaa monikanavaista vihreää lifestyle -sisältöä blogien, nettiartikkeleiden, videoiden ja podcastien muodossa. Sivusto on aina tuore ja päivittyy useita kertoja viikossa.

Versoileva elää hetkessä, haistelee uusia tuulia ja jakaa hyvää mieltä. Puutarhan lisäksi intoudumme vihersisustamisesta, herkullisesta ruoasta, diy-projekteista ja yltiöpäisen suurista suunnitelmista. Versoileva ponnistaa ystävyydestä, naurusta ja ammattitaidosta.

Jos kiinnostuit ja haluat tehdä kanssamme yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä. Tuotamme visuaalista ja asiantuntevaa sisältöä tekstin, videon, kuvien ja podien muodossa. Tiimiimme kuuluu myös graafikko.

Ota rohkeasti yhteyttä! Parhaiten meidät saa kiinni sähköpostin kautta osoitteesta:

info@versoileva.fi