Kotitekoiset myslipatukat ovat maistuva välipala koululaisille tai arjen kiireessä painattaville. Gluteenittomat ja maidottomat myslipatukat valmistuvat helposti ja ne voi maustaa oman mielensä mukaan. Tämän välipalaherkun tekemisessä on erityisen helppoa ottaa huomioon erilaiset ruokarajoitteet.

Nämä gluteenittomat ja maidottomat myslipatukat on maustettu rouhituilla pähkinöillä, rusinoilla, kuivatuilla karpaloilla ja tummalla suklaalla. Jos pähkinät eivät käy ruokavalioon, ne voi korvata esimerkiksi auringonkukansiemenillä tai jättää vaikka kokonaan pois. Kuivattuja marjoja ja hedelmiä voi käyttää juuri oman maun mukaisesti.

Painele seos vuokaan tiiviisti ja huolellisesti ennen paistamista, jotta myslipatukat pysyvät hyvin kasassa niitä leikatessa. Patukoita kannattaa säilyttää jääkaapissa, ilmatiiviissä rasiassa. Ne säilyvät siellä pari viikkoa.


2 kommenttia artikkeliin ”Myslipatukat itse tehden”
Täytyypä kokeilla 😍 herkulta näyttää 😋
Aika herkkua kyllä ovatkin! 😀 Parasta näissä tietenkin on, että makuaineita voi vaihdella juuri oman mielen mukaan:)