Kaikkein parasta syksyssä on omenoiden tuoksu! Tänä vuonna omenapuut ovat kantaneet mahtavan sadon. Omenoita on syöty sellaisenaan, herkuteltu piirakoissa ja paistoksissa sekä paahdettu hilloksi. Omenahillo uunissa on helppotekoinen herkku ja uunissa paahtaminen antaa hillolle ihanan kinuskimaisen aromin.
Omenahillo valmistuu vaivattomasti, sillä kaikki ainekset kasataan uunivuokaan ja vuoka nostetaan uuniin muhimaan. Ensimmäinen hillosatsi sai makua kanelitangoista. Kanelitangot voi hyödyntää useamman kerran, sillä niistä irtoaa riittävästi makua hilloa hitaasti kypsennettäessä.
Toinen hilloerä sai jouluisempia sävyjä tuoreen inkiväärin, tähtianisten ja vaniljatangon myötä. Muista kerätä kovat mausteet pois uunivuoasta ennen hillon soseuttamista.

Syysviiman koittaessa on aika kaivaa esiin suurimmat teekupit ja helliä itseään omenaherkuilla. Paahtoleivän päälle sivelty samettisen pehmeä omenahillo tuo ihanaa lempeyttä ja lämpöä syksyyn.

Versoilevan Instagramin (@versoileva) puolella on alkanut #versoilevasyksy. Tule mukaan seuraamaan ja jakamaan omat syyskuvasi!
Kommentointi on suljettu.