Koristelhevä

Tee yhteistyötä kanssamme

Seuraajat hakevat bloggaajien somekanavista aktiivisesti tietoa, vinkkejä, trendejä, inspiraatiota ja vertaistukea. Bloggaajamme ovat asiaansa intohimoisesti suhtautuvia mielipidevaikuttajia. Tunnemme kohdeyleisömme ja tiedämme mitä he haluavat lukea, katsoa ja kuunnella. Haluatko päästä osaksi tätä? Voit valita perinteisen display-mainonnan, valmiin palvelupaketin tai voimme räätälöidä yhdessä juuri yrityksellesi sopivan sisältöyhteistyön.

palvelukuvake-blogiyhteistyo

Blogiyhteistyö

Versoileva tarjoaa vaikuttajamarkkinointia blogeissamme. Yhteistyöpostaukset välittävät tietoja ja intoa eteenpäin. Sopimukseen kuuluu kahden tai kolmen garden lifestyle -bloggaajan postaukset ja some-nostot Instagramissa ja Facebookissa.

palvelukuvake-brandilahettilas

Brändilähettiläs

Teemme vaikuttavaa, persoonallista ja pitkäjänteistä yhteistyötä brändisi kanssa. Brändilähettilässopimukset solmitaan vuodeksi kerrallaan. Voit valita sopimukseen 2 – 3 garden lifestyle -bloggaajaa. Käytössäsi on blogipostaukset ja some-nostot Instagramissa ja Facebookissa.

palvelukuvake-takeover

Takeover

Anna bloggaajamme ottaa kanavasi käyttöön niin sanotulla takeoverilla. Saat inspiroivaa ja erilaista materiaalia some-kanaviisi. Valitse haluamasi takeover-jakso.

palvelukuvake-podcastyhteistyo

Podcast-yhteistyö

Haluatko mukaan Versoilevan elämänmakuisiin podcasteihin? Tarjoamme podcasteihin yritysten asiantuntijapuheenvuoroja, tuotenostoja ja aitoja käyttökokemuksia.

palvelukuvake-workshop

Workshopit

Toteutamme inspiroivia, mukaansatempaavia ja räätälöityjä workshoppeja esimerkiksi tykypäiviin, asiakastilaisuuksiin tai yksityisille pienryhmille.

palvelukuvake-tilojenstailaus

Tilojen stailaus

Visuaalisen markkinoinnin osaajamme luovat tilasta kuin tilasta kukkaisan ja kutsuvan. Oli kyseessä sitten myymälä, messuosasto tai juhlapaikka, on lopputulos kiinnostava ja elämyksellinen.

palvelukuvake-graafinensuunnittelu

Graafinen suunnittelu

Versoileva tarjoaa myös laajan kattauksen erilaisia graafisen suunnittelun palveluita. Meiltä saat mm. mileenpainuvat yritys- ja kampanjailmeet, inspiroivat messuosastot sekä hakukoneoptimoidut nettisivut plus monia muita paveluita printistä digiin.