Versoilevan palvelut

Versoileva-blogimedia on 2018 perustettu itsenäisten puutarhabloggaajien yhteisö. Pitkän linjan bloggaajat ovat saavuttaneet laajan ja uskollisen lukijakunnan. Versoileva on monikanavainen sisällöntuottaja, joka on jatkuvassa dialogissa kohdeyleisönsä kanssa, oli kyseessä sitten sosiaalinen media tai tapahtuma.
Oksa koristekuva

Esimerkkejä yhteistyömalleista

Seuraajat hakevat bloggaajien somekanavista aktiivisesti tietoa, vinkkejä, trendejä, inspiraatiota ja vertaistukea. Bloggaajamme ovat asiaansa intohimoisesti suhtautuvia mielipidevaikuttajia. Tunnemme kohdeyleisömme ja tiedämme mitä he haluavat lukea, katsoa ja kuunnella. Haluatko päästä osaksi tätä? Voit valita perinteisen display-mainonnan, valmiin palvelupaketin tai voimme räätälöidä yhdessä juuri yrityksellesi sopivan sisältöyhteistyön.

kuvake blogiyhteistyö

Blogiyhteistyö

Versoileva tarjoaa vaikuttajamarkkinointia blogeissamme. Yhteistyöpostaukset välittävät tietoja ja intoa eteenpäin. Sopimukseen kuuluu kahden, kolmen tai neljän garden lifestyle -bloggaajan postaukset ja some-nostot Instagramissa ja Facebookissa.

kuvake brändilähettiläs

Brändilähettiläs

Teemme vaikuttavaa, persoonallista ja pitkäjänteistä yhteistyötä brändisi kanssa. Brändilähettilässopimukset solmitaan vuodeksi kerrallaan. Voit valita sopimukseen 2 – 4 garden lifestyle -bloggaajaa. Käytössäsi on blogipostaukset ja some-nostot Instagramissa ja Facebookissa.

kuvake takeover

Takeover

Anna bloggaajamme ottaa kanavasi käyttöön niin sanotulla takeoverilla. Saat inspiroivaa ja erilaista materiaalia some-kanaviisi. Valitse haluamasi takeover-jakso.

kuvake podcastit

Podcast - Puhetta puutarhasta

Haluatko mukaan Versoilevan elämänmakuisiin podcasteihin? Tarjoamme podcasteihin yritysten asiantuntijapuheenvuoroja, tuotenostoja ja aitoja käyttökokemuksia.

kuvake workshop

Workshop

Toteutamme inspiroivia, mukaansatempaavia ja räätälöityjä workshoppeja esimerkiksi tykypäiviin, asiakastilaisuuksiin tai yksityisille pienryhmille.

kuvake tilojenstailaus

Tilojen stailaus

Visuaalisen markkinoinnin osaajamme luovat tilasta kuin tilasta kukkaisan ja kutsuvan. Oli kyseessä sitten myymälä, messuosasto tai juhlapaikka, on lopputulos kiinnostava ja elämyksellinen.

Versoileva tarjoaa myös räätälöityjä paketteja, inspiroivia kampanjoita, mainoskuvauksia ja tapahtumajuontoja.