Koristelhevä

Robottiruohonleikkuri Husqvarna Automower® leikkaa nurmikon puolestasi 

Vinkki: Mobiililaitteessa paina soittimen Listen in browser nappia kuunnellaksesi podcastin suoraan siirtymättä Soundcloudiin.

robottiruohonleikkuri

Robottiruohonleikkuri Husqvarna Automower® on ekologinen apuri nurmikon ajoon. Itsenäisesti työskentelevä robottileikkuri työskentelee ahkerasti ympäri vuorokauden pitäen nurmikkosi tasakorkuisena ja hyvinvoivana. Hyvin leikatun nurmikon lisäksi saat rutkasti lisää vapaa-aikaa. Itsenäisesti ajava Husqvarna Automower® toimii sähköllä ja on energian kulutukseltaan ekologinen. 

Kaupallinen yhteistyö Husqvarnan kanssa.

Husqvarna Automower® on ekoälykäs valinta 

Käyttäjäystävällinen Husqvarna Automover® robottiruohonleikkuri hyödyntää huipputeknologiaa, jonka ansiosta robotti toimii itsenäisesti ja älykkäästi. Laitteen on ohjaus on helppoa ja se onnistuu myös etänä Automower® Connect -sovelluksen avulla. 

Automower® säätää itsenäisesti omaa toimintaansa GPS-avusteisen navigoinnin ja integroitujen sensorien avulla. GPS:n avulla leikkuri piirtää leikattavista nurmialueista kartan. Älykäs Automower® muistaa leikkaamansa alueet ja suunnittelee kulkureittinsä niiden mukaisesti. Robottiruohonleikkuri ottaa huomioon niin sääolosuhteet, hankalat kohdat kuin ruohon kasvun. Automatiikan ansiosta nurmi on aina paraatikunnossa. 

nurmikko
Hyvin hoidettu nurmikko viimeistelee puutarhan ilmeen.
robottiruohonleikkuri
Husqvarna Automower® on ekologinen robottiruohonleikkuri, joka on käytössä hiljainen ja turvallinen.
Puutarha
Nurmikko korostaa kauniisti puutarhan kukkaistutuksia.

Säännöllinen leikkaus on nurmikolle hyväksi

Nurmikko on hyvä leikata 1–2 kertaa viikossa. Työnnettävästä tai päältä ajettavasta mallista poiketen, Automower® leikkaa nurmikkosi säännöllisesti ja vähän kerrallaan. Näin leikkausjälki on mahdollisimman siisti ja tasainen sekä leikkuujäte hyvin pientä. Koska mitä useammin nurmikon leikkaa, sitä pienempää on leikkuujäte. Se puolestaan on nurmikon kasvualustalle parempi vaihtoehto.

Pieni nurmisilppu maatuu nopeasti ja pitää kasvualustan orgaanisen aineksen määrän sekä mururakenteen hyvässä kunnossa. Silpulla on myös lannoittava vaikutus nurmeen. Koska robottileikkuri leikkaa nurmea joka kerta eri suunnista, tulee leikkuujäljestä erityisen tasainen. Näin vältyt myös epätasaisilta leikkausraidoilta ja haravoitavilta nurmikasoilta. Kun nurmikko on ajettu, robottiruohonleikkuri suuntaa itsenäisesti latausasemaan latautumaan.

robottiruohonleikkuri
Robottiruohonleikkuri pitää omatoimisesti nurmen siistinä ja hyvinvoivana koko kasvukauden.
puutarha
Robottileikkuri vapauttaa aikaa vaikkapa kukkapenkkien ihastelulle.
Robottiruohonleikkuri
Sääajastin mukauttaa leikkausmäärän vallitsevien sääolosuhteiden mukaiseksi.

Ota robottiruohonleikkuri huomioon pihasuunnittelussa

Parhaimmillaan robottiruohonleikkuri on, kun pihassa on yhtenäisiä isompia nurmialueita. Husqvarna Automower® osaa ajaa itsenäisesti myös katveisempia ja hieman möykkyisiä alueita.

Uudessa pihassa robottiruohonleikkuri on hyvä huomioida jo etukäteen. Tee istutusalueista yhtenäiset ja nurmialueesta oma selkeä alueensa. Jos piha on rinteessä, voi nurmialueet jakaa eri tasoihin. Eri tasot voi yhdistää nurmiluiskalla. Automower® nousee helposti mäkeä, joka on korkeintaan 40 asteen kulmassa. Rajaa nurmikko maahan upotettavalla reunakivellä jolloin nurmikon reunoja ei tarvitse viimeistellä trimmerillä. Robottileikkuri leikkaa nurmen silloin reunoja myöten.

Aseta latausasema leikkuualueen reunaan tasaiselle paikalle, jonne saa vedettyä viherrakennuksen yhteydessä sähköt.  Robottileikkuri kestää vettä, joten sade ei Automower® robottiruohonleikkuria haittaa. Halutessaan robottileikkurille voi rakentaa pienen katoksen. 

Robottiruohonleikkurin leikkausalue määritellään rajauskaapeleiden avulla, jotka voi asentaa nurmen pintaan tai kaivaa syvemmälle maahan. Kaapelit voi asentaa itse ohjekirjan kanssa. Husqvarna tarjoaa myös asennuspalvelua, joka hoitaa rajauskaapeleiden vedon ripeästi. Asennuksen jälkeen Automower® toimii itsenäisesti.

Löydä omaan puutarhaasi sopiva Husqvarna Automower®

Puutarha
Hyvin suunnitellulla piha-alueella kaikki toiminnot ovat paikoillaan ja yhtenäiset nurmialueet viimeistelevät kokonaisuuden ilmeen.

Nauti vapaa-ajasta

Ekoälykäs robottileikkuri on turvallinen ja hiljainen apuri ruohonleikkuuseen. Laite toimii itsenäisesti ilman valvontaa, minkä ansiosta aikaa jää rentoutumiseen tai muihin pihahommiin.

Nauti vapaa-ajasta! Husqvarna Automower® ajaa nurmikon puolestasi.

Hyvin hoidettu nurmikko vaatii säännöllistä lyhentämistä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Miten upeaa olisi, jos nurmikon leikkuun voisi jättää väliin! Robottiruohonleikkuri takaa valtavan määrän vapautuvia tunteja.

Oma piha on tarkoitettu nykyään ennen kaikkea kotilomailua ja viihtymistä varten. Helppohoitoiseksi suunniteltu puutarha hoituu mieluiten mahdollisimman vähällä vaivalla, jolloin aikaa jää puuhailuun kesäkeittiössä tai pihasaunan lämmittämiseen. Nykypäivän pihalta toivotaan ennen kaikkea vapaa-aikaan tarkoitettuja toimintoja ja vähemmän työleiriä. Robotiikka on täydellinen jatke helppohoitoiseksi suunnitellulle pihalle.

Yksi kommentti artikkeliin ”Robottiruohonleikkuri Husqvarna Automower® leikkaa nurmikon puolestasi ”

Jätä kommentti

Tutustu myös:

Jaa tämä artikkeli