
Huomenna maanantaina vietetään kansainvälistä suklaakakkupäivää. Monelle tammikuu on keventämisen ja raikkaiden makujen aikaa, joten tämänvuotiseen teemakakkuun lisättiin kauden sesonkituotetta, appelsiinia. Suklaa-appelsiinikakku tuo maullaan mieleen Fazerina-suklaakonvehdit.

Kakku-ohje on sekä gluteeniton että maidoton, joten se sopii monenlaiseen ruokavalioon. Jos kaipaat vegaania suklaakakkuohjetta, sellainen löytyy viime vuoden suklaakakkupäivän postauksesta täältä.

4 kommenttia artikkeliin ”Suklaa-appelsiinikakku, gluteeniton ja maidoton”
Ei tarvittu floriini sokeria!!
Hei,
Sokerin määrää voi tosiaan vähentää, jos se ei esimerkiksi sovi omaan ruokavalioon. Makeus on makukysymys:)
Missä vaiheessa sokeri lisätään, ei mainita ohjeissa?!
Kiitos tarkkaavaisuudesta! Nyt on sokerin lisääminen lisätty kohtaan 5.