Koristelhevä

Tietoa meistä

Versoileva on 2018 perustettu itsenäisten puutarhabloggaajien yhteisö. Pitkän linjan bloggaajat ovat saavuttaneet laajan ja uskollisen lukijakunnan. Versoileva on monikanavainen sisällöntuottaja, joka on jatkuvassa dialogissa kohdeyleisönsä kanssa, oli kyseessä sitten sosiaalinen media tai tapahtuma.

Versoilevaa pyörittävät Kati Jukarainen, Maria Kesänen ja Johanna Rintanen. Versoileva tuottaa monikanavaista vihreää lifestyle -sisältöä blogien, nettiartikkeleiden, videoiden ja podcastien muodossa. Sivusto on aina tuore ja päivittyy useita kertoja viikossa.

Versoileva elää hetkessä, haistelee uusia tuulia ja jakaa hyvää mieltä. Puutarhan lisäksi intoudumme vihersisustamisesta, herkullisesta ruoasta, diy-projekteista ja yltiöpäisen suurista suunnitelmista. Versoileva ponnistaa ystävyydestä, naurusta ja ammattitaidosta.

Jos kiinnostuit ja haluat tehdä kanssamme yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä. Tuotamme visuaalista ja asiantuntevaa sisältöä tekstin, videon, kuvien ja podien muodossa. Tiimiimme kuuluu myös graafikko.

Koristelhevä

Iloiset versoilevat

Kuva Kati Jukaraisesta

Kati Jukarainen

100% outdoor

Kati on sisällöntuottaja, puutarhatoimittaja, kirjailija ja fiilistelijä. Blogissa jaetaan vinkkejä ja innostutaan kukista sekä diy-jutuista.

Valokuva Maria Kesäsestä

Maria Kesänen

Kanelia ja kardemummaa

Maria on sisällöntuottaja ja puutarhakirjailija, köökkipuutarhuri ja jauhopeukalo. Blogissa on hyvän mielen ja iloisen tekemisen meininki.

Kuva Johanna Rintasesta

Johanna Rintanen

Hernepensaskujanne

Johanna on visuaalisen viestinnän tiimivalmentaja, sisällöntuottaja ja muotoilija. Blogissa rakennetaan potageria ja leikkokukkapuutarhaa sekä annetaan vinkkejä ja ideoita.