Valkosuklaiset mustaherukkamuffinit ovat helppo kahvitarjottava ja tähän voi upottaa puutarhan viimeiset marjat. Yhtä hyvin voi käyttää pakastettuja mustaherukoita. Tai ihan mitä tahansa marjoja. Muffinit maistuvat erityisen hyvältä puutarhassa nautittuna. Kata siis kahvit tai teet pihalle, ja nauti kuulaista syyspäivistä!

Valkosuklaa on täydellinen makupari mustaherukalle, sillä sen pehmeys ja täyteläisyys taittaa marjojen kirpeyttä. Lisäksi taikina on maustettu jauhetulla kardemummalla, joka antaa muffinien makuun kivan twistin.

Kuvan mustaherukkamuffinit on leivottu gluteenittomista jauhoista, mutta nämä onnistuvat samoilla mittasuhteilla myös tavallisista vehnäjauhoista. Maidon tilalla voi käyttää mitä tahansa omaan ruokavalioon sopivaa maitojuomaa.
