Koristelhevä

versoilevasyksy | Podcast #8

Vinkki: Mobiililaitteessa paina soittimen Listen in browser nappia kuunnellaksesi podcastin suoraan siirtymättä Soundcloudiin.

Versoilevasyksy

Versoilevasyksy haasteeseemme on sadellut pitkin syksyä mitä kauniimpia kuvia instagrammaajien tileillä. Haluamme kiittää jokaista osallistunutta! Lupaamme jatkossakin ilahduttaa teitä haasteilla ja yhteisellä tekemisellä. Juuri tästä Versoilevassa on alun perin ollut kyse. Pidetään vihreä yhteisömme jatkossakin elävänä ja eloisana.

Erityisen ilahtuneita olimme siitä miten kekseliäästi kuvasitte. #versoilevasyksy piti sisällään niin puutarhakuvia, syksyn värejä, sisustuselementtejä, sadonkorjuuta kuin luontokuvia. Olemme koonneet alle kollaseeja kuvista joita lähetitte. Koosteet on tehty pari päivää ennen haasteen loppua. Kuvia näkyy vielä hetken aikaa myös Versoilevan InstaStoryn puolella.

Mistä haasteessa on kyse?

Haasteiden idea on tehdä yhdessä, jakaa iloa ja ideoita kuvien kautta. Te tägäätte haastetunnuksen ja Versoileva jakaa kuvat ja tilin nimen puolestaan Instastoryssaan. Tämä on myös oiva paikka näkyä muille Instagramin käyttäjille.

Tässä vielä haasteeseen osallistuneiden tilit. Kuuntele myös Katin ja Johannan podi, joka käsittelee haastetta ja osallistuneiden kuvia. Podin löydät artikkelin lopusta.

@annaniitty  @anunpuutarha  @anupirhonen  @_eija.   @hannkum  @heiinijohanna  @herhima   @hususanna  @ilonavallila @jardinsurlaseine  @johannamassenko  @kaarnikanpuutarha  @katinkanssa  @kotipuro  @kyllinkaunis  @leenalaakso  @maaomena  @mamatomtekullen  @marjakuja  @marjatolli  @mh_koti  @mimosankotona  @olipakerranpuutarha.blogi @pelviira  @piiahorko  @pikkupuotiaino  @puutarhurisanna  @ritupa2  @ruokati  @saaraflythstrom  @sirkkaojala @talorinteessa  @vadelmiajapioneja  @villapuomi  @virpiangle  @virpicecilja

versoilevasyksyversoilevasyksyversoilevasyksyversoilevasyksyversoilevasyksy

versoilevasyksy

versoilevasyksy

Tutustu myös:

Jaa tämä artikkeli