Koristelhevä

Vihersisustus | 8 inspiroivaa Instagram-tiliä | Podcast #12

Vinkki: Mobiililaitteessa paina soittimen Listen in browser nappia kuunnellaksesi podcastin suoraan siirtymättä Soundcloudiin.

Joskus on hyvä ottaa omaa aikaa ja uppoutua Instagramin ihmeelliseen maailmaan. Näin me teimme Katin kanssa ja etsimme ihania vihersisustuskuvia, uutta inspiraatiota, uusia viherkasveja ja ideoita. Etsinnän tuloksena löysimme kahdeksan innostavaa ja inspiroivaa tiliä, jotka kaikki raottavat oveaan vihersisustuksen maailmaan, kukin omista tulokulmistaan. Yllä olevalla soittimella voit kuunnella podcastin aiheesta ja kuulla mistä kuvista erityisesti innostuimme.

Kahdeksan Instagram-tiliä ja viherkasvivillitystä

Valintakriteereistämme ykkösenä oli, että mukaan pääsevät tilit ovat kotimaisia. Toisena kriteerinä oli, että seinä on vihersisustus tai viherkasvipainotteinen. Kolmantena yritimme kiinnittää huomiota, että tilit poikkeaisivat riittävästi toisistaan. Mukaan valikoituivat siis seuraavat tilit:

@Sunnuntaipuutarhuri

@Essi.pinossa

@Lyde_talostakoti

@Plantsandcollecting

@Kasvieloa

@Lumikukkani

@Daughter_of_a_botanical_sea

@Greenthingsand – Riina

@Sunnuntaipuutarhuri

Sunnuntaipuutarhurin Instagram-tili huokuu vanhan talon idyllistä tunnelmaa
, intoa puutarhaan ja sivua rullatessa kohti viime talvea voi löytää melkoisesti ihania vihersisustuskuvia. Välimerellinen tunnelma huokuu erityisesti huhtikuun päivityksistä, joissa sunnuntaipuutarhuri rakentaa kierrätyskivistä talon edustalle suojaisaa paikkaa agaaveille ja mehikasveille. Vanhantalon kuisti näyttää olevan mitä otollisin paikka puuvartisille viherkasveille. Sunnuntaipuutarhurin viherkasvivalikoimassa vilahtelivat mm. oliivipuu, piilea, nukkatyräkki, lyyraviikuna, korvakeviikuna, viirivehka, lehtikaktus, korallikaktus, anopinkieli, kolibrinkukka ja kultaimarre

@essi.pinossa

Essin Instagram-tili huokuu rentoa hyggehenkeä, lämpimiä murrettuja sävyjä, kodikkuutta ja skandinaavisuutta höystettynä yksityiskohtina toimivilla viherkasveilla. Viherkasvit on sijoiteltu harkitusti kodin eri tiloihin. Ruukkuina on erilaisia punottuja koreja, harmaita betoniruukkuja ja rustiikkisia terracottaruukkuja.

@Talostakoti (aiemmalta nimeltä @lyde_talostakoti)

Sannan kodin maisemaikkunoista tulvii ihanasti valoa kotiin ja jättimäiset viherkasvit ovat trendikkäitä kodin katseenvangitsijoita. Huimat 2,5 metriä korkea lyyraviikuna komistaa kodin tiloja niin ikään valtaisan kirjovehkan ja hieman pienemmän kumiviikunan kanssa.

@Plantsandcollecting

Uskomaton kasvinainen, melkoisen kekseliäs, hitusen hupsutteleva ja hurmaavan valloittava kasvikeräilijä
 häärii tämän tilin takana. Tästä kodista ei yllätyksiä puutu. Vanha TV toimii kaktusterraariona ja kaktusten seasta pilkottava intiaani sulkapäähineineen
, Lipaston laatikostot toimivat kasvihyllyinä ja erilaiset tikkaat tuovat kummasti lisää tilaa kasveille.

@Kasvieloa

Kasvieloa tilin Henna on selvästikin harkitun maltillinen keräilijä, joka tyynesti esittelee kasvin kerrallaan
. Kasvivalikoimaa löytyy ja kivoja uusia tuttavuuksia ja mikä hauskinta Kavieloa lisää huonekasveja siemenistä. Kasvieloa tililtä voit löytää seuraavia viherkasveja: pennimuori, varjoviikuna, kultaköynnöksen eri muotoja, rönsyliljaa, pagodipuu, musta palmuvehka, pikkumuori, kirjojuoru, isokirjopeipi
. 

@Lumikukkani

Annin ylläpitämä Lumikukkani on uusi tuttavuus ja tili onkin aloitettu vain muutama kuukausi sitten, syyskuussa
. Seinän kuvissa on valkeutta, raikkautta ja trendikkyyttä
. Kasvivalikoimasta löytyy mm. opuntioita, pylvästyräkkejä
 ja kotoisa rönsylilja

@daughter_of_a_botanical_sea

Omintakeisen ja tunnistettavan tyylin omaava tili avaa oman kiehtovan tulokulmansa viherkasvien maailmaan. Seinältä löytyy juurruttamista, pistokaslisäystä, kauniita viherkasvien lehtiä, upeita yksityiskohtia ja ruukkuja sekä uskomattoman suuri viikuna.

@Greenthingsand – Riina

Riinan maailmassa on tilaa kauniille yksityiskohdille. Seinältä voi löytää herkästi kaarelle asetetun herttaköynnöksen, avokadoja juurtumassa hammastikkujen varassa, rustiikkisen köysihyllyn ja ihania amppeleita. Riinan vihersisustusideat on rennon harkittuja ja kotoisia.

Jaa sinäkin parhaat tilit meidän kanssa!

Meillä on ilo jakaa nämä kahdeksan inspiroivaa ja ihanaa tiliä Teidän kanssanne. Artikkelin loppuun on upotettu myös Pinterest taulu, johon on pinnattu kuvia, joista keskustelimme podcastissa. Olisi kiva kuulla muistakin ihanista vihersisustus Instagram-tileistä. Voit jättää kommenttikenttään omat suosikkisi meidän ja muiden iloksi.

https://fi.pinterest.com/versoileva/vihersisustus/

6 kommenttia artikkeliin ”Vihersisustus | 8 inspiroivaa Instagram-tiliä | Podcast #12”

Jätä kommentti

Tutustu myös:

Jaa tämä artikkeli